Još nema one prave

Zgodni čelist konačno otkrio kakva bi trebala biti njegova djevojka iz snova: "Gdje mogu naći takvu!?"

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser progovorio o vlastitom ukusu za žene i otkrio kakva bi trebala biti njegova djevojka.

Jedan od najpopularnijih domaćih ali i svjetskih glazbenika, čelist Stjepan Hauser svoje slobodne dane najradije provodi u svom istarskom domu, u kojeg se uselio prošle godine i u kojem ga posjećuju i atraktivne ljepotice, piše magazin Gloria.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pogledaj i ovo Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Ljubav na prvi pogled! Brat Stjepana Hausera odlučio se vjenčati s našom uspješnom kirurginjom nakon tri dana veze: ''Više ju nisam puštao, to je bilo to''

Ipak, nakon prekida dvogodišnje veze s pjevačicom Jelenom Rozgom 2017. godine, još uvijek niti jedna žena nije osvojila Stjepanovo srce, koji je otkrio što ga kod žena zapravo najviše privlači.

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene. Osjećam, stoga, da bih zbog vjernosti prema jednoj ženi bio nevjeran ostalima. Ja, naime, pripadam svima njima", izjavio je Stjepan za magazin Gloria.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Stjepan je u javnosti često viđan u društvu lijepih žena, no nikada nije javno komentirao prirodu odnosa s njima. No, jedna od njih se nedavno na društvenim mrežama pohvalila da odmara u njegovoj luksuznoj vili. Radilo se o 25-godišnjoj Steli Opančar, finalistici izbora za Miss Universe Hrvatske 2016.

Stjepan Hauser je useljenjem u novu luksuznu kuću u blizini Pule ostvario dječački san, a njezina je vrata ekskluzivno otvorio prošlog ljeta za IN magazin

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +11 Bradley Cooper (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene