Čime se bavi?

Talent za prodavanje magle: Nitko ne zna što ona radi, no kontroverzna starleta zarađuje milijune

Blac Chyna i Amber Rose BET Awards (Foto: Profimedia) Blac Chyna i Amber Rose BET Awards (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna i Amber Rose BET Awards (Foto: Profimedia) Blac Chyna i Amber Rose (Foto: Profimedia) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +0 Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Galerija

Kontroverzna starleta Blac Chyna na nedavnoj dodjeli Bet Awardsa ponovno je ukrala svu pažnju

Na nedavno održanoj dodjeli BET nagrada u Los Angelesu, slavna starleta standarno je pokupila najveći dio medijskog kolača.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Misterij riješen Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara

Radi se o 30-godišnjoj Angeli Renée White, bivšoj striptizeti koja je u šoubiz svijetu poznatija pod umjetničkim imenom Blac Chyna i za koju baš nitko ne može sa sigurnošću reći što točno radi i čime je zaslužila medijsku slavu, kao i milijune na bankovnom računu.

No odgovor bi mogao ležati u nepresušnoj želji gledatelja da proživljavaju tuđe privatne drame te tako skreću pozornost s onih vlastitih, a ako ih je netko imao u životu, onda je to svakako Chyna koja je na spomenutu dodjelu stigla kao i uvijek u upitnoj i razgolićenoj odjevnoj kombinaciji te u pratnji najbolje prijateljice, modela i starlete Amber Rose s kojom je pred kamerama podijelila i sočni poljubac. No krenimo redom.

 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Angela je veliki dio toliko željene medijske slave ugrabila vezom i zarukama sa slavnim reperom Tygom s kojim ima i sina King Caira. Kako je sama priznala, reper ju je još 2011. godine pitao želi li s njim na turneju no ona je odbila, sve do naredne godine kada se pojavila u spotu za njegovu pjesmu "Rack City" kada je među njima planula ljubav. Prije toga, starleta je za život zarađivala striptizom u jednom klubu u Marylandu.

2014. godine ljubav između repera i starlete neslavno je pukla navodno zbog još jedne starlete, medijske zvijezde te po novom vlasnice unosnog beauty carstva Kylie Jenner koja je bila maloljetna u to vrijeme pa je do 18. rođendana vješto skrivala ljubav s 8 godina starijim reperom. U isto vrijeme započela je i svađa među starletama koje se nisu nimalo štedjele na društvenim mrežama, a zanimljivo jest i kako je Amber Rose bivša djevojka repera Kanyea Westa koji je danas suprug Kylieine polusestre Kim Kardashian. Kanye je jednom prilikom izjavio "kako se morao oprati 30 puta nakon Amber kako bi bio s Kim", a par je proveo zajedno 2 godine.

"Kim i Kanye započeli su vezu dok su bili u vezama. On je varao mene, a ona Reggieja Busha", otkrila je tada Amber, dok je Kanye hladno izjavio "kako nje ne bi bilo da je Kim tada htjela izaći s njim". Zbog slomljenog srca, i Amber je često javno stala u obranu svoje prijateljice te također nije štedjela njezine protivnice, kao ni Kanyea, ali ni Tygu.

 

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

No ono što je posebno zakompliciralo odnose između sveprisutnog Kardashian-Jenner klana i Blac Chyne bila je njezina veza s Robom Kardashianom koja je započela u siječnju 2016. godine, a ubrzo su uslijedile zaruke i trudnoća.

Kćerkica Dream na svijet je stigla u veljači 2017. godine, ali ne kao "kruna ljubavi" jer problemi su počeli momentalno nakon njezinog rođenja, što je veći dio javnosti i očekivao. Par se konstantno javno svađao, a u medije se zbog njih vratio i pojam "osvetnička pornografija" nakon što je Rob objavio slike svoje zaručnice s drugim muškarcem koje mu je poslala ona sama. Uslijedili su raskid zaruka, tužbe te zabrana prilaska, kao i ukidanje reality showa "Rob & Chyna" koje je par dobio na kanalu E! gdje show već 14. sezona ima i Robova slavna obitelj koja je svjetsku slavu i stekla upravo zahvaljujući njemu.

 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Brat slavnih Kardashianki tada se ponovno povukao iz javnosti no kontroverzna starleta nastavila je raditi ono u čemu je prava maherica - izazivati nevjerojatni interes gdje god se pojavi, kao i puniti svoj bankovni račun pritom ne vodeći računa o tome koga treba za to "pregaziti".

U međuvremenu započela je i vezu s 18-godišnjim reperom YBN Almight Jay-jem no ni ona nije dugo potrajala, ali joj je donijela brojne naslovnice žute tiskovine, i to točno u vrijeme kada je interes za njezin lik i djelo počeo opadati. Čini se kako dotična itekako dobro zna svoj posao, iako za njega nema točnog naziva.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene