Šokirao fanove

Slavni glumac progovorio o svojoj borbi s opakom bolesti koja je odnijela život njegove prve supruge, šutio je o tome tri godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanley Tucci je 2009. godine izgubio suprugu Kate koja je umrla od raka dojke, a sada je otkrio da je i njemu prije tri godine dijagnosticiran karcinom.

Glumac Stanley Tucci (60), koji je najpoznatiji po drami "Vrag nosi Pradu" i filmskoj franšizi "Igre gladi", otkrio je da mu je prije tri godine dijagnosticiran rak, što je sve do sada uspješno tajio od javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Gubitak voljene osobe Tragedije koje su ih zauvijek obilježile: 'Osjećaj krivnje je uvijek tu'

Liječnici su mu tada pronašli tumor na jeziku koji je bio prevelik da bi ga operirali pa se glumac morao podvrgnuti zračenju i kemoterapiji kako bi pobijedio opaku bolest.

"Rak je nešto zbog čega se istovremeno osjećaste i više i manje preplašeno. Poslije bolesti se osjećam puno starije nego prije", ispričao je u intervjuu za časopis Vera.

S karcinomom se borila i njegova prva supruga Kate koja je, nažalost, tu bitku izgubila 2009. godine, a Tucciju je zbog toga bilo posebno teško suočiti sa svojom dijagnozom.

"Zakleo sam se da nikad više neću prolaziti kroz takvo nešto, bio sam uz nju na svim tretmanima i to je bilo zastrašujuće", priznao je.

Srećom, liječnici su mu rekli da kako su šanse da mu se rak vrati jako male, pa je ispred njega još puno vremena za uživanje sa svojom djecom. Stanley s pokojnom suprugom Kate ima blizance Nicoloa i Isabel te kći Camillu, dok s književnom agenticom Felicity Blunt, kojom se oženio 2021. godine, ima još i sina Mattea te kćer Emiliju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene