Bilo je i vrijeme

BEZ VICTORIJE Spice Girls idu na turneju povodom 20. godišnjice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih ženksih grupa, Spice Girls proslavit će 20 godina od objave singla 'Wannabe' odlaskom na turneju, ali bez Victorije Beckham.

Već godinama se šuška kako bi najpopularnija ženska grupa svih vremena, Spice Girls, trebala ići na turneju. Uskoro im se bliži dvadeseta godišnjica od objave prvog singla 'Wannabe', i upravo se to čini kao najbolji mogući tajming okupljanja. Navodno se već godinu dana radi na realizaciji turneje, ali postoji kvaka. Umjesto svih pet, njih četiri će ići na ovu turneju, jer Victoria Beckham se ne da nagovoriti.

Pogledaj i ovo Spice Girls (Foto: Instagram) najveća slava Globalni uspjeh i put prema raspadu djevojaka koje su prekšile protokol kad je princ Charles u pitanju

Izgleda kako je Posh Spice stvarno svoju pjevačku prošlost potisnula u duboko sjećanje, jer nakon svih nagovaranja ona se jednostavno ne da. Ostatak grupe navodno još uvijek nije odustao od nje, ali ako se Victoria ne predomisli, cure će na turneju i bez nje.

Iako neće sudjelovati na svim koncertima jer ipak ima čitavo modno carstvo o kojem mora brinuti, postoji mogućnost da će  se Victoria pojaviti na par koncerata, te će možda i snimiti video koji će biti pušten tijekom nastupa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene