stanje joj se pogoršalo

Kontroverzna srpska starleta bori se za život, nakon teške prometne nesreće hitno je prebačena na operaciju u Hrvatsku

Soraja Vučelić Soraja Vučelić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Soraja Vučelić - 1 Soraja Vučelić - 2 Soraja Vučelić - 3 Soraja Vučelić - 4 Soraja Vučelić - 5 Soraja Vučelić - 6 Soraja Vučelić - 7 Soraja Vučelić - 8 Soraja Vučelić - 9 Soraja Vučelić - 10 +11 Soraja Vučelić - 11 Galerija

Soraja Vučelić doživjela je tešku prometnu nesreću u Albaniji, u kojoj je hospitalizirana i operirana, a nakon što joj se stanje pogoršalo, prebačena je na drugu operaciju u Hrvatsku.

Poznata srpska starleta Soraja Vučelić (35), koja je široj javnosti najpoznatija iz regionalnog Big Brothera u kojem je sudjelovala 2011. godine, proteklog vikenda doživjela je prometnu nesreću u Albaniji.

Srpski mediji izvijestili su da je starleta teško stradala, a sada su objavljeni najnoviji detalji o njezinu zdravstvenu stanju.

"Liječnici se od subote bore za Sorajin život. Odmah poslije nesreće prebačena je u jednu privatnu kliniku u Albaniji, u kojoj je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su je na novu operaciju prebaciti u Hrvatsku", kazao je izvor za Informer.rs.

Izvor je ispričao i kako je Soraja s prijateljicom s Kosmeta krenula prema Albaniji. Vozila je Mercedesov džip, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je zamalo proletjela kroz automobilsko staklo. Prsima je udarila u volan, slomila je rebra i ozlijedila unutrašnje organe.

"Auto je potpuno uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu prijateljicu izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć brzo je stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli u jednu privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima slomljena rebra, ozljede vrata, pluća i abdomena, pa je operirana. Međutim, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju", ispričao je izvor i dodao: "Sorajini rođaci i prijatelji u stalnom su kontaktu s albanskim i hrvatskim liječnicima. Rečeno im je da će operacija trajati satima."

Inače, Soraji je u ljeto 2018. zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na temelju kojeg se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njezinih građana. Tajni spisak je pušten u javnost, a na njemu se nalaze i druge starlete koje su sudjelovale u raznim reality emisijama.

Nije precizirano zašto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, no tamošnji mediji tvrdili su da su razlog sumnjive veze koje ona i druge djevojke imaju s kriminalnim miljeom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Dević - 1 Andrea Dević - 4 Andrea Dević - 13 Andrea Dević - 14 +9 Andrea Dević - 2 Celebrity Zbog MasterChefa je nakon pet godina napustila posao u struci, a rizik se isplatio: "Već imam neke ponude"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 2 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 3 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 4 +21 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 5 Celebrity Holivudska zvijezda napravila pomutnju u centru Zagreba, pogledajte prizore koji obilaze svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene