Kakve poze!

Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

Sophia Thomalla Sophia Thomalla Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla Sophia Thomalla i Alexander Zverev Sophia Thomalla - 8 Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 4 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla - 1 +5 Sophia Thomalla - 5 Galerija

Sophia Thomalla snimljena je na plaži u Miamiju, gdje je privukla svu moguću pažnju.

Njemačka glumica, manekenka i televizijska voditeljica Sophia Thomalla snimljena je na jednoj od plaža Miamija, a njezina pojava nije promakla paparazzima koji su se tamo zatekli.

33-godišnja Sophia privukla je svu pažnju zahvaljujući tijelu kojim mami uzdahe, ali i brojnim tetovažama kojima ga je ukrasila. Objektivi joj nisu nimalo zasmetali, pa je paparazze počastila i s nekoliko zanimljivih poza i osmijeha.

Njezinim čarima nisu odoljele ni poznate face, pa je tako poznata po ljubavnoj vezi s 25-godišnjim tenisačem Alexanderom Zverevom, kojeg danas ljubi, a bila je u vezi i s glazbenikom Gavinom Rossdaleom te njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom.

O detaljima njihove veze Zverev je progovorio u dokumentarnom filmu koji je snimljen o njemu "Zverev: Der Unvollendete", u kojem je ispričao i sve o izazovima s kojima se suočavaju zbog različitih karijera koje vode.

Par je u vezi od listopada 2021. godine, a u novom dokumentarcu pojavljuje se i Thomalla, koja je objasnila zašto ona i Zverev imaju kompliciran zajednički život.

"Nemamo jednostavan zajednički život. Alex, s nevjerojatnom količinom posla koji ima i kontinuitetom kroz koji mora prolaziti iznova i iznova - i moj život, jednostavno ne cvatu nam uvijek crvene ruže. Ali jedno drugo smo velika podrška i zahvalna sam što je uvijek uz mene. S njim mogu razgovarati o bilo čemu, a on također ima sluha za to", izjavila je Sophia.

Zverev je rekao da mu je pomogla da shvati da u životu postoji nešto više od tenisa.

"Ona mi je dala priliku da shvatim da vani postoji mnogo više od tenisa", priznao je tenisač. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Hardy - 9 Peter Hardy - 3 Peter Hardy - 6 Peter Hardy - 8 +6 Peter Hardy - 1 Celebrity Tragično preminuo glumac iz popularnih serija, slučajni prolaznici pokušali mu pomoći, ali nije mu bilo spasa

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 +8 Loni Willison - 2 Nekad i sad Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene