''Koja vam je Sonja bolja?''

Sonja Kovač u mini opravicu jedva je sakrila svoje raskošne grudi, a onda se pratiteljima požalila na nezgodu koja ju je zadesila

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 10 Sonja Kovač - 11 Sonja Kovač - 12 Sonja Kovač - 13 Sonja Kovač - 14 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 +20 Sonja Kovač - 3 Galerija

Sonja Kovač spremila se za plažu, no onda ju je zadesila neočekivana kiša zbog koje je ipak morala ostati u stanu.

Glumica Sonja Kovač ovo ljeto baš uživa i nema destinacije koju nije posjetila, a sada nam se javila iz Španjolske gdje se pratiteljima požalila na nezgodu koja ju je snašla.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Naime, objavila je dvije fotografije. Na prvoj sjedi u stanu na kauču, dok na drugoj pozira sjedeći na ležaljci pored bazena.

U crno-bijelom jednodijelnom badiću koji se u potpunosti svidio njezinim pratiteljicama jedva je sakrila svoje bujno poprsje te je istaknula svoju manekensku liniju.

Na glavi je nosila slamnati šešir s crnom trakom te torbicu od istog materijala.

"Ono kad se spremiš za plažu, a odjednom pljusne kiša pa se svejedno pofotkaš u sobi - tek toliko! Svejedno idući sunčani dan rekonstruiraš cijeli outfit, pozu i sve na plaži opet - tek toliko! Koja vam je Sonja bolja: pokisla ili sunčana?", napisala je ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Odmah su se nizali komentari od strane fanova: 

"Badić je predobar", "Sunčana ipak", "Jedna je Sonja", "Lijepa si u svakom izdanju", "Ljepotica", "Badić je top", "Uvijek u korak s trendom".

Sonja je nedavno uživala u Podgori na Makarskoj Rivijeri sa zaručnikom Goranom Mandićem. 

Ne skriva kako voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 1 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 2 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 4 Sanna Marin - 1 +15 Sanna Marin - 2 Zanimljivosti Prijateljice finske premijerke dobro se zabavljaju u Hrvatskoj: Pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 1 Blake Lively, Ryan Reynolds +7 Blake Lively Celebrity Lijepa glumica iznenadila rijetkom golišavom fotografijom, nitko ne vjeruje da ovako izgleda nakon tri trudnoće!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene