zašto komplicirati?

Opustila se u bikiniju na morskoj ljuljačci, a onda jednostavno objasnila kako imati tijelo za plažu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač izaziva divljenje kod obožavatelja svojim isklesanim tijelom, ali i šaljivim objavama.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica Sonja Kovač (35) ljetuje na hrvatskoj obali i mami uzdahe svojom besprijekornom figurom u seksi izdanjima. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Sonja usto nasmijava obožavatelje pojedinim objavama, a ovog puta je na duhovit način objasnila kako imati tijelo za plažu. "Prvi korak: Imati tijelo. Drugi korak: Otići na plažu. Koji tip ste svi? Koji tip ste vi? Volite se pržiti na suncu ili kao ja za 10 minuta trčite u hlad?" napisala je influencerica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to get a beach body!? Step 1: Have a body. Step 2: Go to the beach! 💁🏼‍♀️👙🏖 Koji tip ste vi? Volite se prziti na suncu ili kao ja za 10 min trcite u hlad? @korcula_hill #korcula #labanya

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Kovač je trenutačno na otoku Korčuli i pozirala je u crvenom bikiniju na ljuljačci u moru. Pritom je pokazala utegnuto i osunčano tijelo. Objava je oduševila njezine pratitelje, kojih na Instagramu ima 489.000. 

"Lijepo", "Slatko", "Predivna", "Ajme, koja uživancija", "Wow. Pa prezgodna si", "Sviđa mi se tvoja poruka, imaš odlično tijelo", "Najbolji recept", "Ljubomorna sam", komentirali su. 

Inače, prema ranijim objavama, sa Sonjom je na ljetovanju njezin dugogodišnji dečko Goran Mandić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene