Prekrasna!

Nikad bujnije obline Sofia Vergara jedva je ugurala u usku haljinicu, tip-top našminkano lice tako je palo u drugi plan

Sofia Vegara Sofia Vegara Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vegara Sofia Vegara Sofia Vegara Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 4 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 3 +19 Sofia Vergara - 4 Galerija

Sofia Vergara pozirala je u uskoj narančastoj haljinici koja je svu pažnju usmjerila upravo na njezin raskošni dekolte.

Glumica i članica žirija američkog "Supertalenta" Sofia Vergara podijelila je izazovnu fotografiju koja je ugodno iznenadila njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Riječ je o uskoj narančastoj haljini s dubokim dekolteom, koja je istaknula njezino bogato poprsje i savršeno se stopila s njezinim preplanulim tenom

Cijeli stajling ukrasila je lakom na noktima u boji haljine, visećim naušnicama u koraljnoj boji, koja se savršeno uklopila u cijelu kombinaciju, ali i crvenim ružem na usnama, koji također nije mogao proći nezamijećeno. 

Kosu je zalizala u niski rep, a duge trepavice naglasile su njezine prekrasne smeđe oči. 

"Jedna prije odlaska u finale", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Fanovi su joj uputili pregršt komplimenata na račun njezina izgleda:

"Goriš", "Zgodna", "Prekrasna", "Savršena", "Ljepotica", "Blistaš", "Top".

Vergara inače slovi za jednu od najseksepilnijih žena na svijetu, a laskavu titulu često opravdava objavama na Instagramu na kojima pozira u kupaćim kostimima i radi pravu pomutnju među fanovima.

Jednu od najpoznatijih uloga igrala je u seriji ''Moderna obitelj'', u kojoj je utjelovila seksepilnu Gloriju te do suza nasmijavala pratitelje ove serije.

Sofia je prvo radila kao model nakon što ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo nakon toga, 1998. godine, s obitelji se nakon tragičnog događaja preselila u Miami.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll i Alessandra Ambrosio Ivana Knoll +27 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica u minijaturnoj opravici užarila Instagram: "Jesi li zvala kanadere prije?"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Beregova - 1 Maria Beregova - 2 Maria Beregova - 3 Maria Beregova - 4 +22 Maria Beregova - 5 Celebrity DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene