Za nju je vrijeme stalo

Jedna od najljepših žena današnjice objavila fotku iz 90-ih, možete li pogoditi o kojoj je glumici riječ?

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara objavila je nekoliko fotografija iz mlađih dana, obožavatelji zaključili da se od tada nije uopće promijenila.

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica i zvijezda serije "Moderna obitelj", 47-godišnja Sofia Vergara s vremena na vrijeme se na svojim društvenim mrežama voli vratiti u prošlost i podijeliti neke svoje stare fotografije, a nostalgiju je očito osjetila i ovih dana koje provodi u izolaciji.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Na njezinu profilu na Instagramu osvanulo je nekoliko fotografija iz ranih 90-ih godina na kojima lijepa Sofia pozira u društvu prijateljica iz škole u svom rodnom kolumbijskom gradu Barranquilli.

"Maturantska godina, maturanti 90-e u Baranquilli", napisala je uz fotografije, dok na jednoj od njih pozira u ružičastom bikiniju s cvjetnom ogrlicom oko vrata i izvodeći smiješnu grimasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Njezinih 18,5 milijuna pratitelja objava je oduševila, a mnogi od njih morali su ostaviti svoje komentare.

"Sofia, nisi se nimalo promijenila", "Tako si slatka", "Uvijek predivna", "Preslatka, već se tu moglo vidjeti da ćeš postati velika zvijezda", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Sofia inače posljednje dana provodi u samoizolaciji u svom domu u Beverly Hillsu, zajedno sa svojom obitelji, suprugom Joeom Manganiellom i sinom Manolom Vergarom te psićem Bubblesom.

Sofia je Manola dobila u braku s Joeom Gonzalezom, za kojeg se udala sa samo 18 godina, a razveli su se 1993. godine, godinu dana nakon sinova rođenja. 2014. godine počela je izlaziti s Joeom, čija je supruga postala 2015. godine.

Svjetsku slavu donijela joj je uloga temperamentne Glorije Delgado Pritchehtt, koju je u seriji "Moderna obitelj" glumila od 2009. do 2020. godine.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene