Zar stvarno??

'Osjećam se staro i ispijeno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se Sofia Vergara pojavi na crvenom tepihu – nikada ne razočara!

Na dodjeli Američke udruge filmskih glumaca (SAG) mnoge poznate dame pokazale su svoje raskošne toalete, a poznata glumica Sofia Vergara voli svoje adute staviti u prvi plan.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

Sjaj i glamur se nastavljaju - Američki varalice na tronu!

41-godišnja ljepotica nosila je haljinu Donne Karan, a bila je i odlično raspoložena kada je razgovarala s voditeljicom E!Newsa Julianom Rančić. 'Osjećam se jako jako seksi, kao stara Jessica Rabbit. Osjećam se staro i ispijeno danas. Čula sam da imamo problema s vodom, vrućinom i požarima, to je ludo', pričala je Sofia na crvenom tepihu.

'Žena sam. Sada kad sam starija imam i puno više dijelova tijela oko kojih mogu nedogovati', nastavila je TV zvijezda serije 'Modern Family' koja je izgledala sjajno bez obzira što možda ona tako ne misli. Glumica je već neko vrijeme zaručena za Nicka Loeba no datum vjenčanja još se ne zna.

Inače, Američka udruga filmskih glumaca dodijelila je na svečanosti u Hollywoodu filmu 'American Hustle' glavnu nagradu Screen Actors Guild (SAG) za najbolju glumačku postavu, a od  Screen Actors Guild, čini oko 165.000 članova, a nagrade i priznanja dodjeljuje za najbolje filmove na ceremoniji u Los Angelesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene