Virilo se preko ograde

U Zagrebu nastavljeno snimanje holivudskog filma: Helikopter u Klaićevoj izazvao veliki interes građana

Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Privatna fotografija 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) +0 Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Galerija

Salma Hayek i Samuel L. Jackson jučer su u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu snimili prve scene.

Prošlog petka u Zagrebu je započelo snimanje holivudskog filma "The Hitman's Wife Bodyguard".

Pogledaj i ovo Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Ostaje tu nekoliko dana Salma Hayek stigla u Zagreb: Prošetala metropolom u društvu Samuela L. Jacksona

Nakon što su akcijski kadrovi snimljeni u Rovinju te Rijeci, filmski set preselio se u metropolu i to na područje Klaićeve ulice i Muzeja Mimara kako se šuškalo već tjednima.

Salma Hayek i Samuel L. Jackson, koji su glavne zvijezde filma", jučer su u Prvoj ekonomskoj školi u Medulićevoj ulici snimili prve zajedničke scene, a navečer je snimanje nastavljeno iza Muzeja Mimare.

Iako njih dvoje nije bilo na vidiku, mnogobrojni Zagrepčani preko ograde su znatiželjno gledali helikopter koji se za potrebe snimanja spustio na igralište.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Samuel L. Jackson ponovno je na Instagramu prvi objavio fotografiju iz Zagreba, ali dok ga aisstentica sređuje za snimanje pa nigdje nije bilo vidljivo da je u Zagrebu, osim po lokaciji.

"Kad bih barem mogao svoje misliti pretvoriti u oružje", napisao je uz fotografiju dok nosi majicu "Tvoje misli su tvoje najbolje oružje".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samuel L Jackson (@samuelljackson) on

Samuel je prije nekoliko tjedana objavio i prvu fotografiju iz Rovinja, a zatim je isto učinila i Salma koja je Istru izreklamirala još nekoliko puta na profilu na kojem ju slijedi 10 milijuna ljudi.

Upravo zato, jedva čekamo prve fotografije iz Zagreba koje će svakako pomoći turističkoj sezoni koja je pred nama. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Debra Messing (Foto: Instagram) Debra Messing (Foto: Instagram) Debra Messing (Foto: Instagram) Debra Messing (Foto: Instagram) +7 Debra Messing (Foto: Getty Images) Celebrity Obožavatelji u šoku nakon objave 50-godišnje glumice: "Što ti se dogodilo s licem?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene