gnjusna priča

Svijet potresa novi seks-skandal: "Silio me da sve snimimo. Samo sam htjela pobjeći"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Terry Richardson, slavni fotograf iza kojeg je suradnja s Rihannom, Beyonce, Kim Kardashian i Ivankom Trump, našao se pred ozbiljnim optužbama.

Hollywod se još nije oporavio od skandala s Harveyem Weinsteinom, a svijet već potresa novi skandal. Ovog puta na meti optužbi za seksulano zlostavljanje našao se slavni modni fotograf Terry Richardson. Pred njegovim objektivom pozirale su brojne poznate osobe, među kojima su i Rihanna, Kim Kardashian, Ivanka Trump, Beyonce, Miley Cyrus... Iako niti jedna od ovih slavnih žena za sada nije progovorila o neugodnim iskustvima s Richardsonom na društvenim mrežama, pojavili su se komentari u kojima se fotograf naziva seksualnim predatorom.

Pogledaj i ovo showbuzz Fotke za pamćenje Kakav izraz lica: Što to ona izvodi?!

"Svi znaju da je imao spolne odnose s modelima. Time se često hvalio. No nitko tko tako izgleda ne dobiva to bez zloupotrebe svoje moći", dodao je izvor za The Sun. Kolike bi razmjere mogao poprimiti ovaj skandal, koji se navodno proteže od 2008. godine, svjedoči i izjava jednog sugovornika koji je uspoređujući Richardsona s Weinsteinom izjavio: "Harvey Weinstein je Bambi u usporedbi s njim".

A to potvrđuje i gnjusna priča modela Anne del Gaizo koja je pred Richardsonovim objektivom pristala snimiti kampanju u toplesu. Svoje šokantno iskustvo Anne je ispričala novinarima. "Ostala sam šokirana nakon što je bez ikakvog upozorenja izvadio pred moje lice svoju muškost. Smijući se, prisilo me da otvorim usta. Htio je snimiti oralni seks. Samo sam htjela pobjeći od tamo što prije", izjavila je Anna.

Nakon što su ozbiljne optužbe isplivale u javnost, Richardsonu su suradnju otkazali brojni prestižni časopisi, među kojima je i Vogue. Odmota li se klupko zlostavljanja još i više, leđa bi mu mogle okrenuti i brojne svjetske zvjezde od kojih je ubirao pozamašne iznose.

S optužbama za seksualno zlostavljanje suočio se i bivši predsjednik George H. W. Bush. Mlada glumica Heather Lind opisala je svoje neugodno iskustvo s Bushem koje se odvilo pred očima njegove supruge.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene