Jedva se izvukli

NJIHOVI MRAČNI TRENUCI Živjeli su na rubu života i skoro ga izgubili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni imaju sve – novac, slavu i luksuz, ali to nosi svoju težinu. Neki se nisu uspjeli oduprijeti mračnoj strani slave i zamalo ih je koštalo života.

Lindsay Lohan

Pogledaj i ovo Film Irska želja Za odmoriti mozak Film "Irska želja" ima sve elemente romantičnog filma- zgodnog frajera, do ušiju zaljubljenu ženu i prekrasnu lokaciju ali nešto mu ipak fali

Bila je jedna od najpoznatijih tinejdžerskih zvijezdi, no teret slave bio je prevelik za nju. Iako je izgradila uspješnu karijeru, poznata je po svojim ispadima u javnosti nakon prekomjerne konzumacije svakakvih opijata. Prije nekoliko godina priznala je svoju ovisnost o alkoholu i kokainu te otišla na liječenje. Od svibnja prošle godine navodno je 'čista' te se posvetila zdravom načinu života.

Charlie Sheen

Ovaj je glumac prije nekoliko mjeseci šokirao svojom objavom da je HIV pozitivan. Našli su se i oni iznenađeni, no činjenica je da je njegov raskalašen način života zasigurno pridonio tome da je postao nositelj virusa. Alkohol i droga nisu mu strani, a ovakav je način života započeo kad je imao samo 16 godina. No, navodno je i on odlučio okrenuti novi list i posvetio se brizi o samome sebi.

Britney Spears

Iza ove su pjevačice dva propala braka, boravak u psihijatrijskoj ustanovi radi živčanog sloma, nekoliko liječenja od ovisnosti o drogama, gubitak skrbništva nad djecom, fizički obračuni s paparazzima, nebrojene prometne nezgode koje je izazvala pod utjecajem alkohola i droga, neslavna tulumarenja, krađe ova se majka dvoje djece i pop princeza uspjela uzdignuti. Sada ponovno vodi mirniji život, nastupa, pokušava naći 'gospodina savršenog' i više ne podliježe porocima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene