Slavna fotografija!

Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) +0 Paris Hilton (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon gotovo dvadeset godina otkriven misterij noćnog izlaska Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan.

Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan početkom 2000. godine bile su poznate žestoke partijanerice, rado viđene na svim važnijim holivudskim partijima.

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Jednom prilikom su tako snimljene pri povratku iz noćnog izlaska i ništa ne bi bilo čudno da sve tri ne sjede u automobilu sa samo dva sjedala. Niti jedna od njih nije željela komentirati što se dogodilo te noći, sve do danas.

Naime, Paris je u radijskom showu "SirizsXM" Andyja Cohena otkrila kako se Lindsay našla u automobilu s njom i Britney, totalno nepozvana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Britney i ja smo zajedno izašle te večeri i srele Lindsay koja je nepozvana upala na jednu zabavu. Bile smo u bungalovima Beverly Hills Hotela na after partyju, i u jedno doba noći Britney i ja samo krenule kući. No Lindsay nas je počela pratiti, loviti i jednostavno nam je upala u automobil. U automobil koji je dvosjed. Ugarala se k nama", otkrila je Paris.

Priznala je i kako nije htjela raditi incident pa je nije htjela izbaciti iz vozila.

"Nisam je željela poniziti pred okupljenim paparazzima i reći joj da se gubi iz auta. Otišle smo do moje kuće, Britney i ja smo otišle na spavanje. I ne znam, Lindsay je vjerojatno otišla na drugu zabavu. Vjerojatno je bila pozvala taksi", objasnila je Paris.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Veliko prijateljstvo iz tadašnjeg doba, do danas nije preživjelo.

"Tada smo bile prijateljice. Lindsay je jedna od onih osoba kojima stvarno ne mogu vjerovati. A želim biti okružena ljudima koji zrače pozitivnom energijom, dobrim ljudima koji šire dobre vibracije samo", priznala je Paris.

Da je prijateljstvu došao kraj možda i nije čudo. Drama oko njihova "neprijateljstva" počela je još 2006. godine kada su Lindsay povezivali s Parisinim bivšim dečkom Stavrosom Niarchosom. Točnije, nakon što su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Nekoliko dana nakon što je priča izašla na vidjelo javnosti Paris se odlučila narugati Lindsay s prijateljem Brandonom Davisom koji ju odlučio izvrijeđati pred novinarima.

"Mislim da se njezino bogatstvo procjenjuje na 7 milijuna dolara, što znači da je zaista siromašna. Odvratna je. Živi u motelu. Ne znam tko bi želio biti s njome", govorio je Brandon novinarima dok se Paris pokraj njega smješkala i pravila da razgovara na mobitel, što su svi shvatili kao ruganje s njene strane.

No, tadašanji Parisin glasnogovornik Elliot Mintz to je demantirao.

"Nije fer tumačiti Brandonovu izjavu i poistovjećivati ju s onima što Paris osjeća prema Lindsay. Imamo ovdje dvije različite osobe. Brandon je bio taj koji je pričao, istina, Paris se u nekoliko navrata nasmijala ali nije ništa rekla", izjavio je Elliot dodavši kako je Paris imala mobitel u ruci kao "obrambeno oružje" i kako bi izbjegla pitanja novinara.

Sam Brandon se tjedan kasnije i sam ispričao "prijateljici" za sve izgovoreno, govoreći kako je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

No bio je to početak kraja holivudskog prijateljstva koje je punilo naslovnice i stranice tabloida diljem svijeta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene