"Ma to nije slučajnost"

Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 Sofi Martinez - 3 Sofi Martinez - 2 Sofi Martinez - 1 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 1 +23 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Galerija

Na društvenim se mrežama pojavio video Lionela Messija i Sofije Martinez nakon zbog kojeg su se ponovno počele širiti glasine o navodnoj aferi Lionela Messija i Sofije Martinez.

Slavni nogometaš Lionel Messi bio je glavna zvijezda nedavno održane dodjele nagrada Zlatna lopta u Francuskoj, a nakon koje je ponovno postala aktualna priča o njemu i lijepoj argentinskoj novinarki Sofiji Martinez s kojom ga se sve više povezuje.

Naime, društvenim su se mrežama proširile snimke na kojima Lionel i Sofia izmjenjuju značajne poglede, a upravo je ona bila jedna od rijetkih kojoj je pristao dati izjavu. Ovo nije prvi da se šuška o njihovoj aferi, ali sada su počela nagađanja kada će nogometaš ostaviti svoju dugogodišnju suprugu Antonelu Roccuzzo.

@carlosfutbol04 La mirada de Messi a Sofi Martínez #sofimartinez #leomessi #messiballondor2023 ♬ Día De Suerte - Live At Palacio De Los Deportes, México/2011 - Alejandra Guzmán & Moderatto

"Ne, ne i ti", "Svi muškarci su isti", "Antonelu čeka isto što i Shakiru", "Ovo mora biti bolno za tvoju suprugu", "Lijepa je, kako je ne bi tako gledao", "Ma to nije slučajno, to je čista ljubav", neki su od komentara s TikToka.

Sofia je intervjuirala Lionela i uoči finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Argentini, za koji je priznala da je bio najčarobniji i najemotivniji trenutak njezine karijere jer ga prati od malih nogu. Dodala je i kako joj je obraćao s pažnjom, a što su primijetili i mnogi drugi. Prije nekoliko mjeseci počele su kružiti priče da je Antonela ljubomorna na Sofiju, što je ona negirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofi Martinez Mateos (@sofimmartinez)

"Ne znam odakle to dolazi, stvari su skroz drugačije. Razgovarala sam jednom s Antonelom i divim joj se zbog načina kako se nosi s ludilom koje postoji oko nje, zbog obitelji koju imaju, a koju volim", prenio je sportskeeda.com.

Leo i Antonela u sretnom su braku već šest godina, no njihova ljubavna priča započela je puno prije toga. Messi je svoju današnju suprugu upoznao kada je imao samo pet godina, preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio njegov najbolji prijatelj u djetinjstvu. Ponekad bi im se i ona pridružila u igri, a nogometaš je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u Antonelu zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti djevojka.

Iako je par zajedno dugi niz godina, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 +4 Bernarna Marovt - 4 Nekad i sad Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene