Progovorila o svemu

Holivudska glumica otkrila tužnu informaciju, u životu je doživjela čak devet pobačaja, silno je željela postati majka

Sharon Stone Sharon Stone Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 3 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 3 +1 Sharon Stone - 2 Galerija

Glumica Sharon Stone rastužila je sve obožavatelje šokantnim priznanjima o pobačajima koje je doživjela tijekom života.

Glumica i aktivistica Sharon Stone rastužila je sve obožavatelje priznavši da je tijekom života doživjela čak devet pobačaja.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Sharon se otvorila nakon priče novozelandske plesačice Pete Murgatroyd koju je pratila u američkom ''Plesu sa zvijezdama'', a koja je javno otkrila da je doživjela pobačaj.

''Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha'', izjavila je Stone.

''Nisam znala da sam trudna. Krvarila sam dva dana. Mislila sam da sam dobila menstruaciju", rekla je Murgatroyd za magazin People, a uslijedilo je ono najgore.

Sharon je tijekom života silno željela postati majka, ali biološkim putem to nije bilo nikako moguće.

Stone je naposljetku posvojila tri sina: Quinna Kellyja, Lairda Vonnea i Roana Josepha.

Roana je posvojila dok je bila u braku s Philom Bronsteinom pa je dječak po njemu dobio i prezime, dok je preostala dva sina posvojila nakon braka s Philom.

Sharon je, nažalost, na tragedije u svom životu navikla pa je tako prošle godine objavila i tužnu vijest o smrti njezina nećaka Rivera Williama Stonea. Dječaku su otkazali svi organi, a potom je njezina majka doživjela moždani udar nakon kojeg je glumica zamolila obožavatelje za molitvu.

Moždani udar doživjela je i sama Sharon, a ona i njezina obitelj zatim su pokazali kako pomoći osobama koje počinju osjećati simptome ove dijagnoze.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina i Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 1 +23 Severina i Boris Ružić - 1 Celebrity Severina pokazala s kim uživa u Istri, on nasmiješeno pozirao dok ga Sevka ljubi u obraz

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Brad Pitt +0 Brad Pitt Zanimljivosti Brad Pitt priznao kako se osjeća nakon razvoda od Angeline, a podijelio je i vijest koja se nikome neće svidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene