Jedni se slažu, jedni ne

Severina poslala poruku Milanu Bandiću, u objavi koju je stavila na Instagram spominju se krimić i tragedija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je čestitala Dariju Juričanu na odličnom krimiću, a istaknula je kako se glavni lik Milan Bandić nakratko pojavio na premijeri filma "Kumek" i onda utekao.

Severina se u nedjelju pojavila na premijeri filma Darija Juričana "Kumek" o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i iznenadila javnost, a sada se o svemu oglasila na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pravo iznenađenje Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao

"Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala", napisala je pjevačica. 

Severinini obožavatelji složili su se s njezinim riječima i velik dio njih nasmijala je njezina objava. "Sjajan post, Severina! Osim toga, Izgledaš odlično, sjajno, čak i s maskom za lice", "Koja si ti kraljica", "Maska je vrh! Posebno ako je poruka od Dubioze kolektiva 'Vratiće se Valter...'", Wow", komentirali su.

Njezina objava je ubrzo sakupila više od 12.000 lajkova. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Oglasio se i shrvani Čombe, Mustafi je uputio posljednju poruku: "Sve si nas zadužio, vrijeme je za kraj sezone...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene