rokersko izdanje

Severina u vrućim hlačicama pokazala savršene noge, a pozornst je privlačio još jedan seksi detalj!

Severina Severina Matea Smolčić Senčar/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 4 Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 Severina Vučković - 3 +19 Severina - 8 Galerija

Severina se na Instagramu objavila niz fotografija iz backstagea na kojima pozira u vrućim hlačicama i visokim kožnim čizmama.

Pjevačica Severina Vučković na Instagramu se javila iz backstagea prije svojeg koncerta u Prevalju u Sloveniji.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Objavila je niz fotografija na kojima pozirala u rokerskom izdanju s vrućim hlačicama od trapera koje je iskombinirala i sa seksi visokim kožnim čizmama, pa su se u fokusu našle njezine vitke noge. Fotke su raspametile njezine obožavatelje koje je zapanjio i Severinin mladolik izgled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Tako seksi", "Savršena", "Kakve noge!", "Seve ko curica", "Predivno izgledaš", "Bomba", "Ženo, planiraš li malo ostarjeti?", nizali su se komplimenti ispod fotki uz emotikone vatre, zaljubljene smajliće i brojne lajkove.

Seve je za koncert ipak obula druge, niže čizme, dok je ostatak outfita ostao isti, a sudeći po komentarima koje je dobila, ni ovaj put nije razočarala svoju vjernu publiku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina se ranije na svojem Instagramu oprostila od kraljice Elizabete II. koja je preminula u 97. godine, a u objavi kojoj joj je posvetila otkrila je i da su dijelile rođendan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene