u ugodnom društvu

Severina komentarom potiče šuškanja: "Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo. Pa ja kažem zdravo i gotovo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je već neko vrijeme u rodnom Splitu, gdje uživa u društvu svojih prijatelja.

Koliko uživa u rodnom gradu Severina svakoga dana pokazuje obožavateljima, a nakon što se fotkala ispred glazbene škole u koju je išla, pohvalila se s kime se sve druži.

Pogledaj i ovo Severina - 4 A onda... Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

"Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo.Pa ja kažem zdravo i gotovo” (Mika Antić)...kaže Sonja Dvornik ova je za nas. Obožajen ...šta bi ona rekla", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom prijateljicom. U samo 15 minuta pobrale su preko 5000 lajkova na Instagramu, a sudeći prema fotki, zaista uživaju u druženju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo.Pa ja kažem zdravo i gotovo”(Mika Antić)...kaže @sonjadvornik ova je za nas.Obožajen💜💜💜💜 ...šta bi ona rekla #lipimojzivote #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je već par mjeseci u Hrvatskoj, dok je Igor Kojić ostao u Srbiji. Tjednima se nagađa kako je njihov brak u krizi, no slavni par ništa nije komentirao na račun toga.

Naša slavna pjevačica obožava biti u svom društvu, s kojim je posjetila Rovinj, no većinu vremena provodi u Splitu. U rodnom gradu Severina je nedavno održala i koncert, a prije nego što je obaveze ponovno zatrpaju opušta se koliko može.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene