Zavodljivo izdanje

Severina milijune ostavila bez teksta u haljini koja joj je istaknula liniju: "Tvoja moć nema granica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je najnovijom objavom na društvenim mrežama uspjela oduševiti obožavatelje.

Severina, koju na profilu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, svakom novom objavom izazove njihovo oduševljenje i dobije tisuće komplimenata na račun izgleda, a drugačije nije bilo ni nakon posljednje fotografije koju je s njima podijelila.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, 47-godišnja pjevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu liniju dok je pozirala u zavodljivoj pozi.

"Nikad ne odustaj", napisala je uz objavu i dodala heštegove "volim što se volimo", "ljubav se ljubavlju vraća", "zahvalna za sve" i "the magic tour must go on".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Među morem komentara istaknule su se pohvale na račun njezina besprijekornog izgleda.

"Izuzetno savršena", "Kraljica meni od svih veća", "Slatka si", "Predivna kao i uvijek", "Lijepa žena", "Seve, samo jako", "Tvoja moć nema granica", "Svaka čast, bez komentara, sve je tip-top", "Ma ljepotica", "Ljepota ide iz srca, ostani uvijek takva dobrica, usrećuješ i sebe i nas koji te volimo", poručili su joj obožavatelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene