Ponovno zbunila javnost

Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

Severina Severina PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Galerija

Severina je objavila novu fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem i njegovom obitelji, no riječ je o fotografiji iz 2018. godine.

Prije nekoliko dana Severina je na Instagramu zbunila više od milijun obožavatelja kada je iz imena maknula suprugovo prezime.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav i podrška! Severina javno nahvalila svekra i svekrvu uz zajedničku fotografiju, a fanovi su primijetili jednu sitnicu

Tako je splitska pjevačica od Severine Kojić postala samo Severina, a nije trebalo dugo da krenu glasine kako paru ne cvjetaju ruže. Ipak, bilo je i onih kojima je savršeno jasno i kako je Severina majstorica samopromocije, no ona se dalje nije oglašavala.

47-godišnja balkanska zvijezda danas je samo objavila fotografiju s 15 godina mlađim suprugom Igorom i njegovim roditeljima iz jednog beogradskog restorana pored koje je napisala "jedan običan ponedjeljak". No nije dugo trebalo da tamošnji mediji počnu pisati o tome kako se radi o staroj fotografiji, što su shvatili kao dolijevanje ulja na vatru.

Naime, sporna fotografija nastala je u rujnu 2018. godine, a to se saznalo zbog jedne fotografije koju je tada objavio Igor na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Na Igorovoj fotografiji nalazi se samo mama Olja koja pozira u istom restoranu, u istoj odjeći, a iza nje se nalaze isti ljudi.

Srpski mediji tako su zaključili kako je Severina ovime samo htjela ušutkati glasine, no tko zna, možda ih je samo htjela dodatno potpaliti zbog dodatne promocije. To nikako ne bi bilo prvi put da svjedočimo takvome nečemu s njezine strane. No treba i to znati!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Jadranka Kosor komentira Brkićev slučaj (Foto: Dnevnik.hr) Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 4 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 2 +1 Fotografija premijerke Jadranke Kosor (Foto: IN magazin) Celebrity Domaća političarka objavila staru fotografiju: Dok ona piše o tuzi u očima, obožavatelji ju obasipaju komplimentima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene