Počastila se!

Seve se pohvalila fotkama s koncerta legendarnih Rolling Stonesa u nesvakidašnjoj modnoj kombinaciji!

Severina Severina Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 2 +22 Severina - 3 Galerija

Severina Vučković na Instagramu je podijelila fotografiju s Atletico De Madrida u vrlo zanimljivoj odjevnoj kombinaciji te ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Pjevačica Severina Vučković otputovala je u Madrid na koncert svojeg omiljenog rock-benda "The Rolling Stones". Na Instagramu je podijelila doživljaje s tribina, ali i video na kojem sva sretna pleše u ritmovima pjesme "Out of time".

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Za ovu prigodu Seve je odjenula kratke traper-hlačice i prugasti top, a uz to je kombinirala sportske čarape, tenisice, bež torbu i crnu šiltericu. U ovoj kombinaciji istaknula je svoju vitku figuru, ali i grudi.

"Mrak,uživaj! Anybody seen my baby", "Bio sam na tom stadionu. Uživaj carice. Ti si carice sve mlađa i slađa", "A blago ti se, Seve" samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Severina je nedavno proslavila 50. rođendan, a s obzirom na to kako izgleda, teško je u to i zbilja povjerovati. 

Počela je s nastupima. Nedavno je pjevala na fešti Mate Rimca, a već je najavila i niz ljetnih koncerata. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene