Koliko emocija

Seve posebnom objavom čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi, malo tko je ostao ravnodušan: "Ovo još nije zabranjeno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu čestitala osmi rođendan svom sinu Aleksandru i emotivnom objavom dirnula svoje obožavatelje koji su joj se javili u komentarima.

Severina je dirnula svoje obožavatelje na Instagramu najnovijom objavom, točnije fotografijom koju je dobila, a koja prikazuje grafit nje i sina Aleksandra na zidu jedne kuće.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, za Severinu je danas poseban dan, jer njezin jedinac danas slavi veliki osmi rođendan, a ona mu je tim povodom posvetila emotivnu čestitku.

"Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru. Sretan rođendan, čudo moje", napisala je Severina uz objavu i pjesmu Đorđa Balaševića "Pile moje, pače moje malo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Predivno", "Severina kraljice, uz tebe smo", "Bože Seve, što si ti sve podnijela. Neka mu je sretan rođendan, zauvijek", "Predivno. Sretan mu veliki rođendan, a tebi želim svu snagu ovog svijeta", "Sretan ročkas tvom sinu", "Sretan rođendan ljepotanu", "Jako nalikuje na tebe. Nek ti je sretan i zdrav", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila od obožavatelja.

Severina je sina dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a prošlog je proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad njime. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a uz to je sud donio i privremenu odluku kojom joj je zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Celebrity Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene