Još jedan izlazak u nizu!

Severina iznenadila poznate kolege posjetom koji nisu očekivali, objavili fotke: ''Jedna i jedina Seve!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je iznenadila glumačku ekipu predstave "Da sam ptica" u kazalištu Vidra, a mnogi su objavili zajedničke fotografije s njom.

Predstava redateljice Arije Rizvić odigrana je u zagrebačkom kazalištu Vidra, a među poznatim licima koja su bila u publici pojavila se i pjevačica Severina. U predstavi glume Tarik Filipović i Daria Lorenci, a oboje su se na društvenim mrežama pohvalili zajedničkom fotkom s jednom od najpopularnijih pjevačica ovih prostora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Sinoć su nam došli neki jako dragi ljudi, kolege naše.. Hvala puno na podršci. I jedna i jedina Severina! Puno hvala! Naša ptičica leti i dalje", napisala je Lorenci na Instagramu uz fotke s predstave među kojima su i one sa Severinom, koja se u kazalištu pojavila u ležernom izdanju.

"Kakva ekipa sinoć! Na predstavi 'Da sam ptica' i s gomilom emocija, osmijeha i zagrljaja nakon nje..." napisao je, između ostalog, Tarik Filipović nakon predstave.

S predstave se javila i sama Severina, a u pričama na svojem Instagramu je označila glumačku i redateljsku ekipu predstave.

Severinu su prije nekoliko tjedana fotografi ulovili u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u kojem je izvedena premijera popularnog baleta "Giselle", i to u društvu svoje dobre prijateljice Vedrane Vasić. Kulturna uzdizanja pjevačici očito u posljednje vrijeme pašu, a na društvenim mrežama ne skriva koliko uživa u takvim događajima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene