opet obara rekorde

Generala pogledalo gotovo 6 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aktualni singl Severine i sve popularnije ženske grupe Učiteljice, 'Generale' u kratkom je roku pokorio regiju i osvojio srca obožavatelja.

Aktualni singl Severine i sve popularnije ženske grupe Učiteljice, 'Generale' u kratkom je roku pokorio regiju i osvojio srca obožavatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Dobrodošao u klub' Vi ste odlučili: Severinin najbolji spot do sada je...

VIDEO Seve kao nikad do sada – kraljica estrade ima novi hit!

Naime, video spot za pjesmu 'Generale' u dvadesetak dana zabilježio je gotovo 6 milijuna youtube pregleda, a brojke i dalje neprekidno rastu!

Autori pjesme, provjereni dvojac hitmakera Dušan Bačić i Bojan Dragojević sa zadovoljstvom ističu kako dugo nisu napisali bolju pjesmu, ali i da je za njih nakon 'Tarapane' veliki izazov bio ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom.

Radnja spota za singl 'Generale' odvija se na moru u predivnom ambijentu, a svi se slažu kako je ovo najbolje izdanje Severine do sada.

Sa druge pak strane, u proteklih nekoliko mjeseci cijela je regija upoznala atraktivni i zavodljivi ženski trojac Učiteljice, a njihovi brojni nastupi i činjenica kako je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome.

'Sjajno smo se družile na snimanju 'Generala' i nismo mogle vjerovati koliko je Seve sexy. Odlično je reagirala na spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve.' – ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene