Kraj sudske borbe

Skrbništvo nad sinom pripalo je Severini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donesena je konačna presuda. Skrbništvo nad sinom pripalo je Severini

Severina i Milan iza sebe imaju već četiri ročišta oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom,a danas je donesena i konačna presuda.

Pogledaj i ovo showbuzz Severina vs. Milan Završilo prvo ročište: 'Postupak je tajan, nemamo komentara!'

Seve: 'Molila sam policiju da me kazne'

Skrbištvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok je Milan Popović dobio pravo posjete svaki drugi vikend, na najdulje razdoblje od 5 dana, a sina će moći voditi i izvan zemlje, piše Jutarnji list.

Sutkinja je također dosudila je i 15.000 kuna alimentacije, no Severina nije zadovoljna tim iznosom, s obzirom na Milanovu imovinsku situaciju, potvrdio je Severinin glasnogovornik Tomica Petrović.

Njena odvjetnica Jadranka Sloković najavila je kako će se žaliti na tu odluku kao i zbog dopuštenja da Aleksandar smije s ocem izaći izvan Hrvatske.

Dok se Milan Popović pojavio na sudu u društvu svojih odvjetnika, Severina ovog puta nije došla. Razglog tomu je navodno njezina nedavna operacija noge zbog čega je još uvijek na štakama.

Sva ročišta do sada održana su na Općinskom sudu u Zagrebu, a Severininu stranu branile su odvjetnice Jadranka Sloković i Ines Bojić.

Sudska borba s Milanom Popovićem (48) zbog skrbništva nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom počela je krajem rujna prošle godine kada je održano prvo ročište.

Cijeli postupak drži se u tajnosti i obje strane do sada nisu rekle ništa medijima.

Iako je sudski postupak završen, to neće biti posljednje susretanje bivših partnera na sudu jer je Severina protiv Milana podnijela nekoliko kaznenih prijava.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene