Na probi

Zavodnica Severina otkrila adute kojima će osvojiti Beograd

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je oskudno odjevena održala generalnu probu povodom koncerta u beogradskoj Kombank Areni.

Da su Severina i njezin kreativni tim predvođen redateljem Tomažom Pandurom napravili velik i nesvakidašnji posao potvrđuje i činjenica kako je i beogradska Arena ususret večerašnjem spektaklu 'Dobrodošao u klub', najveće pjevačke zvijezde u regiji – Severine, rasprodana!

Tako će se, samo sedam dana nakon premijere spektakla u također rasprodanoj Rijeci, i beogradska publika rasplesati na 28 hitova koje će Severina otpjevati u svom dvosatnom nastupu.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina je tijekom dana objavila i sjajne fotografije s probe u Kombank Areni na kojima je pokazala kakav spektakl mogu očekivati svi posjetitelji koji će večeras gledati njezin nastup u Beogradu.

>> Severina: 'Na meni se sve vidi, ništa ne krijem!'

Umjetnički voditelj i redatelj spektakla Tomaž Pandur uspio je u svom naumu - da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu! Raskošni kostimi Marka Mitanovskog pak dodatno naglašavaju Severininu karizmu i magnetnu privlačnost, a do izražaja posebno dolaze u kombinaciji s nesvakidašnjom video scenografijom video-filmskog umjetnika Dorijana Kolundžije iz Galerije 12.

Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro, majstori su svjetskih pozornica, čija će plesna virtuoznost zasigurno impresionirati i zahtjevnu beogradsku publiku, pogotovo sa impresivnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama, kakve smo do sada viđali samo u videospotovima svjetskih glazbenih zvijezda.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene