odrekla ih se?

Očigledno je da poznata slatkica ispod uske majice nema grudnjak, a ne pamtimo ni kada ga je zadnji put nosila

Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) +0 Selena Gomez (Foto: Instagram) Galerija

Selena Gomez je snimljena tijekom šopinga u New Yorku u opuštenim izdanju bez grudnjaka.

Pjevačica Selena Gomez (28) ovaj je tjedan snimljena u New Yorku tijekom šopinga s prijateljicom u luksuznoj trgovini Lous Vuitton.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 1 Opa! Selena Gomez oduševila je besprijekornom pojavom na humanitarnom događanju

Iako se od paparazza pokušala sakriti ispod maske, poznata slatkica plijenila je poglede svojim stajlingom, točnije jednim odjevnim komadom koji je odlučila preskočiti.

Selena je nosila usku dolčevitu u kojoj je bilo očigledno da je zaboravila obući grudnjak, no s obzirom na njezine prethodne fotografije, moguće je da ga je namjerno preskočila.

Iako ju se rijeko moglo vidjeti u javnosti, Selena je tijekom protekle godine uglavnom iz kuće izlazila bez grudnjaka, a nije se pretjerano ni trudila oko stajlinga.

I dok smo je ranije navikli viđati tip-top skockanu, u 2020. njezina su izdanja uglavnom uključivala trenirke i drugu udobnu odjeću, što je slučaj i s mnogim drugim poznatim celebrityjima.

Inače, Selena trenutno u New Yorku snima sitcom "Only Murders In The Building" u kojem uz nju glume i legendarni komičari Steve Martin i Martin Short.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene