Iskreno priznao

Karijeru je započeo snimanjem seksi scena s 18 godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bio je zaista hrabar mladić. A sad jedva čekamo vidjeti kako se snašao u ulozi koja će mu svakako obilježiti karijeru!

Zgodni glumac Charlie Hunnam kaže kako nije zabrinut zbog toga što će vjerojatno morati snimati eksplicitne scene seksa u filmu '50 nijansi sive'. Naime, Charlie će u filmskoj adaptaciji istoimenog hit romana utjeloviti Doriana Greyja dok će glavnu ulogu igrati Dakota Johnson.

>> Charlie Hunnam pred našim kamerama!

Pogledaj i ovo Dakota Johnson Ili traži utjehu? Ni loše vijesti nisu je omele da pobjegne na romantični odmor, paparazzi su ju uhvatili u izdanju koje je za nju prava rijetkost

O svojoj novoj uzbudljivoj ulozi Charlie je progovorio tijekom premijere treće sezone Foxove hit serije 'Sons Of Anarchy' u kojoj glumi seksi Jaxa Tellera, prenosi Reuters.

'Znate što, svoju karijeru sam započeo snimanjem seksi scena sa 18 godina. Tad sam glumio u jednoj britanskoj mini seriji gdje sam utjelovio lik mladog homoseksualca, a u toj seriji je bilo nekoliko nevjerojatnih eksplicitnih scena seksa. Ako sam ih mogao snimati sa 18 godina onda mogu i sa 33 godine. To je kao i sve ostalo, samo još jedan uzbudljivi izazov', otkrio je Charlie.

Charliejeva uloga u '50 nijansi sive' bit će i veliki izazov za njegovu djevojku Morganu McNelis. Njoj se ne sviđa što će joj dečko s kojim je sedam godina u vezi biti gol pred kćeri Dona Johnsona i Melanie Griffith, Dakotom Johnson.

'Naravno da je teško biti u vezi s glumcem. Neke stvari o meni mora dijeliti sa svijetom što inače ne bi morala raditi, ali mi imamo sjajan odnos, a ona me voli i želi biti sa mnom. Već dugo smo zajedno i mislim da ona razumije da postoje neke stvari koje će morati podijeliti sa javnosti. Ovo je ekstremni slučaj toga, ali na svu sreću imamo 7 i pol godina iza sebe tako da ovo neće biti tako veliki problem', zaključio je Charlie.

On je vrlo zadovoljan što je dobio priliku glumiti Doriana Greyja, ali, kako kaže ne zbog novca nego zbog samog kulta tog lika. 'Nije mi toliko stalo do slave i bogatstva, više mi je stalo do toga da ne upadnem u egzistencijalnu krizu te ostanem glumac, zapravo dio filmskog svijeta.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene