Ups...

Poručio dečku svoje kćeri: '16 godina sam čekao tu večer'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Upoznavanje oca svoje djevojke stresno je samo po sebi, a tek kad ti vrata otvori slavni Sean Penn...

Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, slavni glumac Sean Penn otkrio je kako je prošao razgovor s prvim dečkom kojeg je njegova kći Dylan dovela kući.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) premali broj Bujne grudi joj umalo ispale iz tijesnog bikinija: Kći slavnog para mamila uzdahe na plaži

'Šesnaest godina sam čekao na tu večer. To nije bila njezina večer, to je bila moja večer. Rekao sam da je neću pustiti s njim na spoj ako on prethodno ne dođe na razgovor', otkrio je glumac.

Sean Penn progovorio o Charlize Theron: 'Iznenađen sam što sam se zaljubio'

Penn je prvo upozorio dečka da ne vozi njegovu kćer pod utjecajem alkohola, ali i da je vrati kući na vrijeme. A onda je prešao na najvažniju stvar.

'Kad smo ostali sami, poručio sam mu: 'Koliko god vremena proveo s njom vani, što god vi radili dok ste sami - isto to ću i ja raditi s tobom kad je vratiš kući', otkrio je glumac i svojim komentarom nasmijao publiku u showu.

Sean Penn 1989. godine započeo je vezu s Robin Wright, a par je dobio dvoje djece - kćer Dylan Frances i sina Hopper Jacka, a vjenčali su se 1996. Par je bio u braku 10 godina, a Penn je danas u sretnoj vezi s glumicom Charlize Theron.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene