svaka čast!

Srpska pjevačica koja je bila favorit na tamošnjoj inačici Dore oglasila se nakon poraza, evo što je poručila pobjednici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Jo se oglasila na Instagramu nakon što je Konstrakta pobijedila na srpskoj inačici Dore te joj je čestitala.

Srpska pjevačica Sara Jo nastupila je u srpskoj inačici Dore s pjesmom "Muškarčina", a prema brojnim anketama upravo je ona bila favorit za pobjedu. Nakon što se nije plasirala za Eurosong, oglasila se na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Filarri Ali nije glavni favorit! Srpski influencer napravio pomutnju na Beoviziji, nitko mu ne zna pravo ime, a zbog njegova izgleda mnogi sumnjaju u jedno!

"Već dva dana pokušavam sabrati dojmove jer sam tjednima preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po tko zna koji put jer vam želim vjerodostojno prenijeti svoje osjećaje. Tko me poznaje, može pretpostaviti o čemu je reč - ništa ne znam "odraditi" tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti takav feedback. Potakli ste me, inspirirali i ispunili od samog izlaska pjesme. Osjetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad", napisala je Sara.

"Ali, iako su mi takve reakcije dale vjetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Cijelo vrijeme je bio prisutan nevjerovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja suradnika, prijatelja, obitelji... Imala sam osjećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na te tri minute nastupa. Samim time su pripreme bile pravi rolerkoster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom... A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu (a da vjerovatno toga niste bili ni svjesni). I zato želim istaknuti značaj vaše ljubavi proteklih mjesec dana koja je bila MNOGO više od podrške u jednom natjecanju", nastavila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

"Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji ali, iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mjesto gdje se osjećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikada zaboraviti! Također, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tijekom čitave svoje karijere. Nastavi nas inspirirati i podsjećati koliko je lijepo biti beskompromisno svoj", zaključila je pjevačica.

Sarin nastup bio je prepun provokativnih scena, a izazovnim kostimom koji je imala na sebi mnoge je ostavila bez teksta.

Podsjetimo, Sara Jo poznata je domaćoj publici po duetu s Frankom Batelić, a djevojke su zajedno snimile singl "On", koji prati i atraktivan video-spot. "Moram za Saru reći da smo kliknule na prvu, puno prije nego što smo planirale ovu suradnju i kad su me pitali s kim bih voljela surađivati iz regije, nekako mi je ona uvijek prva padala na pamet. Stvarno je jako cijenim i sviđa mi se što je beskompromisno svoja, odvažna i fura taj svoj film koji mi je super", nahvalila je Franka Saru koja je također jako sretna zbog suradnje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Instagram) Boje Ukrajine - 1 Boje Ukrajine - 2 Boje Ukrajine - 3 +1 Boje Ukrajine - 4 Celebrity Victoria Beckham objavila fotografiju iz Vukovara koja je s razlogom postala viralna, evo koja je priča iza svega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene