Miljenica!

Jedna od omiljenih pjevačica regije u haljini s neobičnim izrezima i halterima krala poglede, svi su htjeli biti pokraj nje!

Sara Jo Sara Jo Antonio Ahel/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 3 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 Sara Jo - 4 Sara Jo - 2 Sara Jo - 4 Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 Sara Jo - 7 Sara Jo - 6 +19 Sara Jo - 5 Galerija

Sara Jo u Beogradu je predstavila svoj prvi album "Bez kontrole", a za tu se priliku i posebno sredila.

Mlada srpska pjevačica Sara Jo održala je promociju svog prvog albuma "Bez kontrole" u jednom beogradskom klubu, a za tu je priliku odabrala seksepilnu kreaciju.

Haljina s neobičnim izrezima s prednje strane stajala joj je kao salivena, a sve je dodatno začinila samostojećim čarapama i halterima, s kojih nije bilo lako skrenuti pogled.

29-godišnja Sara nedavno je bila gošća jednog događanja u Zagrebu, na kojem je i zapjevala svoje hitove te oduševila sve prisutne. Može se pohvaliti da je jedna od omiljenijih pjevačica u regiji, a u posljednje vrijeme često boravi u Zagrebu te je dio raznih evenata, a posebno je dobra i s našom pjevačicom Frankom Batelić, s kojom je prije nešto više od godinu dana snimila i pjesmu ''On''. Tako je nedavno bila gošća i na  predstavljanju njezine kozmetičke linije.

Iako bi mnogi voljeli da je slobodna, Sara je u sretnoj vezi sa koreografom i plesačem Zigom Sotlarom. Vezu je otkrila prije godinu dana u svojoj objavi na Instagramu, a otad ne skida osmijeh s lica i rado pokazuje koliko je zaljubljena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene