Bitno je imati oslonac

Sanja Doležal otvorila dušu: ''Naučiš živjeti s boli, u prvi čas si paraliziran, ali onda nekako život ide dalje''

Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život +0 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Galerija

Sanja, Marinko i Zec jedni su od glazbenika koji su nastupili u sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina.

''Miena generacijo moja'', ''Za dobra stara vremena'' i ''Ja sam za ples'' pjesme su kojima su Sanja, Marinko i Zec počastili publiku u sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina. 

Pogledaj i ovo Marinko Colnago slava još traje Iako uskoro puni 82 godine, i dalje ga na pozornici gađaju grudnjacima: ''Grudnjaci su valjda nekakva simbolika, još ste dobri''

''Sretni smo što smo opet ovdje za Zakladu Ana Rukavina, već 15. put zaredom, no što se tiče ostalih nastupa, nisu baš aktivni. Bilo je i boljih vremena'', priznaju, a evo kakvi su planovi za 2022. godinu. 

 ''S obzirom da neće biti novogodišnjeg nastupa, novu ćemo dočekati u pidžamama, ali u društvu, to će biti pidžama party'', smiju se. 

Što im znače humanitarni koncerti?

''To je od srca, to je prenošenje pozitivne energije. Uvijek smo dobre volje jer prenosimo dobru energiju na druge, a i tebi je lakše da si pozitivan. Prisjećamo se Aninog sna i tih trenutaka'', kažu.

A kako se uzdići poslije svega teškog u životu. 

''Svi smo doživjeli tragedije i to najbliže, nema tu univerzalng recepta. Svatko se nosi sa svojom boli na svoj način, kod nekog traje kraće kod nekog duže. Lakše je kad to podijeliš s prijateljima, a prije svega naučiš živjeti s tom boli. U prvi čas si paraliziran, a onda nekako život ide dalje, Bogu hvala imaš djecu, prijatelje, kad su nam bili najteži trenuci, tu smo bili jedni za druge'', ispričala je Sanja, a nadovezao se Vladimir Kočiš Zec. 

''Jedna moja krizna situacija, bilo mi je jako teško, i nisam znao što ću, a onda sam se sjetio, imam ja Marinka, Bradu i Sanju. Ja sam njih nazvao, u roku 15 minuta su bili kod mene, rijetko koji bend to možda ima kao mi'', rekao je Zec. 

Humanitarni telefon 060 9000 kojim se pomaže rad Zaklade Ana Rukavina za vaše pozive je otvoren do 31. prosinca 2021.!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić o teškim trenucima i načinima na koji se nosi s njima: "Pokušavam se dignuti kao u Gibonnijevoj pjesmi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene