Nikad zaljubljeniji

Sandra Perković strastvenim poljupcem proslavila okruglu godišnjicu veze, svi su se rastopili: "Ajme sva sam se naježila"

Sandra Perković Sandra Perković DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Galerija

Sandra Perković i Edis Elkasević slave desetu godišnjicu veze, a mu je na Instagramu posvetila i romantičnu čestitku.

Naša uspješna atletičarka, 31-godišnja Sandra Perković slavi desetu godišnjicu veze sa svojim osam godina starijim dečkom Edisom Elkasevićem, a tim mu je povodom posvetila i emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te", napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj ljubi svog dragog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Draga nek Vam ljubav traje vječno", "Da ih dočekate još puno u životu sa srećom i zdravljem", "Čestitke predivni ljudi. Volite se kao do sada. A mi vam želimo stotku! Divni ste", "Vi to zaslužujete", "Kako lijepo"", "Ajmee sva sam se naježila, ali onako baš lijepo od riječi i emocija. Istina je da ste predivan par", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on je postao njezin trener.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene