Pomladila se

Je li pretjerala s korekcijama? 54-godišnja miljenica publike pokazala zategnuto lice bez ijedne bore

Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) +0 Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Galerija

Sandra Bullock uredila se za gostovanje u showu Stephena Colberta, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da je u srpnju ove godine proslavila 54. rođendan.

Jedna od omiljenih i najsimpatičnijih holivudskih glumica Sandra Bullock prošetala je ulicama New Yorka gdje je gostovala u The Late Showu sa Stephenom Colbertom.

Pogledaj i ovo showbuzz Louis dobio sestru Sandra Bullock usvojila drugo dijete

54-godišnja Sandra zablistala je u crnoj haljini koju je iskombinirala s trendi žutom bundom, a mnogi su primijetili da s obzirom na godine nema nijedne bore. 

Iako su je već nakon dodjele Oscara ove godine mediji napali da je pretjerala s korekcijama lica, a jedni tvrde i da je opsjednuta filerima, glumica kaže da je njezin izgled rezultat samo majke prirode te da je ona protiv plastičnih operacija. 

Sandru ćemo uskoro gledati u novom filmu Bird Box koji ovih dana dolazi kina. Sandra je i na njegovoj premijeri u njemačkom Berlinu izgledala potpuno očaravajuće u svečanoj haljini koja joj je otkrivala jedno rame.

Podsjećamo, Sandra je lošim izgledom nedavno zabrinula svoje fanove, no čini se kako je riječ bila ipak samo o trenutnoj premorenosti i napornom rasporedu snimanja novog filma.  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +2 Severina (Foto: Jelena Balić) Celebrity Severina otkrila tko je ''krivac'' za njezinu novu pjesmu: ''Slušao ju je danima...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Eddie Murphy (Foto: profimedia +4 Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša supruga slavnog glumca i dalje ima savršeno tijelo, ali i novog muškarca u životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene