Zahvalila svima

Severina otkrila tko je ''krivac'' za njezinu novu pjesmu: ''Slušao ju je danima...''

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina se zahvalila svima na lijepim riječima povodom izlaska njezine nove pjesme ''Imaš pravo''.

Severina je u ponedjeljak objavila novu pjesmu ''Imaš pravo'' koja će se naći na njezinom novom albumu ''Halo'' koji izlazi 1. veljače 2019. godine. Pjesmu mnogi već opisuju kao jednu od najljepših balada u njezinoj karijeri, a pjevačica se na Instagramu osvrnula na reakcije fanova na njezin novi glazbeni uradak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na predivnim riječima ❤️❤️❤️❤️❤️ Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu❤️ koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te❤️. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas ❤️ #imaspravo #album #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

''Hvala svima na predivnim riječima. Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas'', napisala je Seve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene