Ostala bez teksta

Nitko nije očekivao - OVO se u showu prvi put dogodilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nitko sretniji od Vande!

 

VIDEO: Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

Pobjednički nastup pogledajte ovdje!

Video rulet je htio da upravo ona dobije lik pjevačice benda Florence & The Machine, ni manje ni više, njezine najomiljenije pjevačice. Skakutala je od sreće i nije skidala osmijeh s lica. Vanda Winter Dobila je lik baš po svom guštu. Ovog puta komentari žirija manje su važni, važno je da ona i publika uživaju u pjesmi i izvedbi. Odlučila je ne opterećivati se podjelom bodova.

Priznaje da se s dečkima nije lako nositi, pogotovo kad su na štiklama jer tada igraju na seksipil i golotinju. Nakon što je Vanda završila svoj vokalno izuzetno težak nastup, to što do sada još nismo imali priliku vidjeti u glazbeno-zabavnom spektaklu 'Tvoje lice zvuči poznato', članica žirija, Sandra Bagarić, ustala je sa svog mjesta i poklonila se Vandi. Žena je jednostavno ostala bez teksta nakon Vandine izvedbe pjesme 'You've Got the Love'.

'Pjesma je nešto kao Luka i Borna, dosta je ovak slična'

'Dala bih joj 14 bodova da mogu', rekla je više nego oduševljena Sandra. Zaključak je da je Vanda i mrtve digla svojom izvedbom, a to se odnosilo posebno na Jima Morrisona (Maria) koji se najednom probudio iz svog sna i smogao toliko snage da zaplješće Vandi. Žiri je bio jednoglasan oko toga da je ovo do sada bio najteži i najzahtjevniji nastup .

Vanda je naglasila kako joj je bilo teže skinuti Britney Spears nego Florence jer je stil pjevanja koji koristi Florence daleko bliži i prirodniji. Ruku na srce, ovaj put smo uistinu mogli čuti Vandin raskošni vokal u punom sjaju. Iako joj ovog puta mišljenje žirija nije bilo na prvom mjestu, Vanda itekako voli dobiti povratnu informaciju od njih kako bi u sljedećoj transformaciji popravila stvari koje možda nisu bile najbolje. U reinterpretaciji Florence & The Machine, ništa se nije moglo dodati jer je bila jednostavno savršena. Svaka druga riječ bila bi preslaba za opis Vandinog nastupa.

Vanda je bila zadovoljna i svojim prvim nastupom ali je otkrila kako joj je bilo neobično vidjeti se na ekranu. Pjevanje s koreografijom je teško pa su takvi nastupi izuzetno zahtjevni. Kaže kako sada već zna što može očekivati od showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pa joj je zbog toga i malo lakše.

Za Vandu je Florence bila prava poslastica, provodila je sate u proučavanju spota jer Florence nije karakteristična po svojim koreografijama koliko po boji kose i fantastičnom vokalu. Bez obzira na pomankanje koreografije, Vanda je do posljednjeg detalja iskopirala sve pokrete i tako svoju transformaciju dovela do savršenstva! Da je tome baš tako, dokaz su bodovi i komentari žirija ali i bodovi koje je dobila od svojih kolega te publika koja ju je tijekom cijelog nastupa bodrila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene