hmm...

Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Sandra Afrika - 6 Sandra Afrika - 6 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 Sandra Afrika - 1 Sandra Afrika - 2 Sandra Afrika - 2 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 7 +15 Sandra Afrika - 6 Galerija

Sandra Afrika pokazala je pratiteljima kako uživa na odmoru u Africi, a vrući prizori u badiću, izazvali su mnoštvo reakcija.

Pjevačica Sandra Afrika uzela je kratku pauzu od nastupa i otputovala izvan granica Srbije.

Javila se iz Afrike gdje je pozirala na pješčanoj plaži u dvodijelnom bijelom bikiniju koji je svu pažnju usmjerio na njezinu preplanulu figuru.

Sandra je na jednoj od fotografija pozirala ležeći na trbuhu, a na stražnjici su joj stajali pješčani otisci ruku.

Mnoge pratitelje zanimalo je s kim pjevačica provodi vrijeme na odmoru pa su je u komentarima ispitivali čije su to šake.

Također, pjevačica na licu nije imala ni trunke šminke pa je tako pokazala i svoju istinsku prirodnu ljepotu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

"Kraljica", "Ljepotica", "Bomba", "Mnogo si lijepa", "Slatka Riba", "Hej srce u stopu ja pratim te", glasili su neki od komentara.

Nakon toga objavila je fotografiju u drugom badiću te s osmijehom na licu pa poručila:

"Najljepše je kad vidim kako se smijem i shvatim da je ovaj osmijeh samo za mene".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Sandru na Instagramu prati 1,6 milijuna pratitelja s kojima svakodnevno dijeli trenutke s nastupa, svoje odjevne kombinacije ili situacije iz privatnog života kao što su sretni događaji, putovanja ili slično.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 4 Saša Kovačević - 3 Saša Kovačević - 6 Saša Kovačević - 5 +25 Saša Kovačević - 8 Zanimljivosti Evo čemu najzgodnije srpske zvijezde mogu zahvaliti svoj izgled, njihovih rutina ne može se svatko pridržavati!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +31 Aleksandra Prijović Nekad i sad Procurile su fotografije Aleksandre Prijović iz vremena kada je imala samo 16 godina i kad su je proslavile Zvezde Granda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene