A tek tetovaže!

Sandi Pego objavio fotku sa zgodnim bratom, vidi se tko se skroz pripremio za golišava izdanja bez majice!

Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy In Magazin: Sandi Pego - 6 Helena Janjušević i Sandi Pego Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego - 5 Sandi Pego i Helena Janjušević Sandi Pego s braćom Ismaelom i Jasminom Hadžićem +5 Sandi Pego s braćom Ismaelom i Jasminom Hadžićem Galerija

Sandi Pego objavio je na Instagramu ljetne fotografije s bratom Ismaelom Hadžićem, kojeg je šira publika imala prilike upoznati i u showu "Ples sa zvijezdama".

Jedan od naših najpoznatijih tiktokera Sandi Pego ovih dana odmara na Jadranu, a osim lijepe supruge Cindy Šoštarić društvo mu pravi i brat Ismael Hadžić.

Pogledaj i ovo Sandi Pego - 2 "Ajme, divne riječi" Velika fešta u domu našeg poznatog TikTokera: "Dragi svijete, dozvolite mi da se razbacujem emocijama, i neka suze teku"

Sandi je njihove zajedničke fotografije objavio na svom profilu na Instagramu, a osim njihovih blistavih osmijeha, u prvom se planu našlo i Ismaelovo isklesano tijelo ukrašeno brojnim tetovažama.

"Od jutra pokušava biti humorističan", napisao je Sandi uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Burazi, ful ste mi top", "Najljepši", "Osmijesi vrijedni milijuna, pa čak i više od toga, "Gorite", poručili su im Sandijevi pratitelji.

Ismael je također tiktoker, a brojnim je obožavateljicama za oko zapeo u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem se Sandi natjecao, a on mu se pridružio tijekom jednog nastupa, kao i treći brat Jasmin.

Braća su izvela hip hop ples, a iz publike ih je vjerno pratila i majka koja nije mogla sakriti sreću i ponos.

'Sandi je ekstra partnere u plesu pronašao u redovima svoje mnogobrojne obitelji i to se pokazalo dobitnom kombinacijom!'', zaključila je tada voditeljica showa Maja Šuput.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 +20 Ricky Martin - 2 Celebrity Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Armie Hammer Armie Hammer Armie Hammer +0 Armie Hammer Celebrity Isplivala prava istina o novom poslu osramoćenog glumca, čak mu je i obitelj okrenula leđa i sve mu uskratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene