Svadbena zvona

Romantična prosidba u Zori dubrovačkoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi zapleti očekuju vas u Zori dubrovačkoj.

Nakon što joj Deša otvoreno kaže da je njena trudnoća jako rizična i da ne može živjeti sama, usamljena Jana se odlučuje na očajnički potez. Odlazi kod oca Petra u samostan gdje nevoljko prihvaća njegovu ponudu - ostat će u samostanu.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Adela prizna Dijani da je bila s Dživom

Nakon razgovora s Glorijom, Deša ipak odluči pružiti sebi drugu priliku. Odlazi k Filipu u bolnicu i prihvaća posao. Istovremeno, Julijana se vraća u Dubrovnik. Njen dolazak neugodno iznenadi Filipa, Dešu, ali i nju samu – ona saznaje da je Filip prihvatio ravnateljsku poziciju i da se ne misli vratiti u Zagreb. Filip odluči prekinuti s Julijanom.

Nakon noći provedene s Dživom, Adela donosi konačnu odluku - staje pred sestru Gloriju i kaže joj kako zauvijek napušta samostan. Sada, bez odore časne sestre, Adela provodi romantične trenutke s Dživom koji ju zaprosi. Nakon romantične prosidbe, Adela pristaje na brak s Dživom.

Maro je odlučio odvesti Zoru u Konavle bez Juditinog znanja. I dok se Zora raduje susretu sa Šiškom i Dijanom, Juditu lovi panika jer ne zna gdje joj je dijete. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene