nije se još oglasila

Obitelj poznate pjevačice zavijena u crno: Nakon tragične nesreće preminuo joj je otac, počinitelj pobjegao s mjesta događaja

Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) +0 Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Galerija

Robert Maraj, otac Nicki Minaj, stradao je tijekom šetnje po Long Islandu u petak.

Tata reperice Nicki Minaj, Robert Maraj preminuo je u 65. godini života nakon što ga je udario automobil, izvijestili su američki mediji. 

Pogledaj i ovo Nicki Minaj (Foto: Instagram) presretna je Potvrdila šuškanja: Čeka prvo dijete s čovjekom zbog kojeg su fanovi bili zabrinuti za nju

Prema pisanju CNN-a, policija je otkrila da je Maraj šetao selom Mineola na Long Islandu u petak oko 18 sati kad se u njega odjednom zabio auto, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. 

Nickin je otac u kritičnom stanju odvezen u bolnicu i liječnici su se borili za njegov život, no preminuo je u subotu. Policija istražuje slučaj i traga za vozačem automobila te je tražila pomoć građana. 

Minaj se još nije oglasila o očevoj smrti i ovih dana nije aktivna na društvenim mrežama, a CNN je kontaktirao s njezinim glasnogovornikom. 

Inače, Nicki je svojedobno otkrila da je imala burno djetinjstvo zbog svog oca. Jednom je pokušao spaliti njihovu kuću, a uzimao je i kokain. 

Reperica je 2015. u intervjuu za New York Times rekla da nju osobno nikad nije zlostavljao. "Uvijek bih ga čula kako viče i prostači, baš uvijek. Mislila sam da je to normalan način komunikacije jer sam stalno slušala njega da tako radi", ispričala je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene