Transformacija

Nakon skoro dvije godine viđen na snimci starije i slavnije sestre, odrekao se alkohola i brze hrane

Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Rob Kardashian je nakon 800 dana viđen na snimci objavljenoj na društvenim mrežama.

Rob Kardashian dugo vremena nije viđen nigdje u javnosti, navodno skoro dvije godine nije napustio kuću nakon što je pao u depresiju i prekida sa zaručnicom Blac Chynom koju mu je rodila kćerkicu Dream

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Velika promjena Nekad zgodni zavodnik koji izbjegava medije napravio je iznimku i stao pred kamere, ovako više ne izgleda

Ipak, 39. rođendan svoje starije i slavnije sestre Kim nije želio propustiti, a obožavatelji reality obitelji primijetili su ga u jednom od videa s rođendanskog druženja koje je ona objavila na društvenim mrežama. 

Zaključili su da se 32-godišnji Rob, koji godinama vodi borbu s viškom kilograma i dijabetesom, okrenuo zdravom načinu života jer se uz sve delicije iz popularnog armenskog restorana, odlučio samo za salatu i vodu.

Prema pisanju TMZ-a Rob se fokusirao na zdraviju prehranu i dijetu te s jelovnika odlučio izbaciti brzu hranu. Aktivno se počeo baviti košarkom kako bi se doveo u formu nakon prekomjerno nakupljenih kilograma.

Inače, svoj privatni život, za razliku od sestara, skriva od očiju javnosti pogotovo nakon skandala s Black Chynom čije je eksplicitne fotografije objavio na svom profilu na Instagramu i zbog čega je ona zatražila zabranu pristupa.

Bivši zaručnici dijele danas 2-godišnju kći Dream čijem je odgoju u potpunosti posvećen i najvažnije mu je da ona odrasta sretna i zdrava. 

Sudeći prema Kiminoj snimci Rob je popravio i narušene odnose s članovima obitelji koji su ga uvijek doživljavali kao "crnu ovcu".

"Njegova ga obitelj voli, a njegova mama menadžerica učinit će sve da ga poslovno i privatno spasi, no nitko više ne zna što da učini s njim. Nemaju nade u to da će mu se stanje poboljšati", otkrio je izvor blizak Robu.

No, čini se kako ioak na kraju svega možda postoji nada i za njega. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vasquez (Foto: Instagram) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene