Malo je pretjerala

Pozira u bikinijima koji joj jedva prekrivaju obline, ali zbog nečeg je ipak požalila: "Kada misli da je slatka ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora objavila fotografiju u bikiniju pa se požalila da joj je izgorio nos na suncu.

Britanska pjevačica Rita Ora pobrinula se da nakon karantene zbog koronavirusa provede nezaboravan ljetni odmor i da ne misli o povratku u Veliku Britaniju, pa je kao idealnu destinaciju odabrala Ibizu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

29-godišnjoj Riti to je prvi odmor nakon karantene i zabrane putovanja, a koliko joj je dobro pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu. Luksuznom jahtom obilazi mediteransku obalu i uživa u moru i suncu, no požalila se kako je možda pretjerala s boravkom na najvećim vrućinama.

"Kada misli da je slatka ali joj je izgorio nos", napisala je Rita uz fotografije na kojima je odjevena u minijaturni bikini, a gornji dio jedva joj je pokrio grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

"Ona i je najslađa", "Ma predivna si", "Ja uvijek izgorim, ništa novo", "Najsenzualnija i najljepša", "Koristi kremu za sunčanje", "Tvoj osmijeh je dragocjen", "Seksi kraljica", "Izgledaš kao sirena", "Uživaj i pazi na sebe", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Britanski su se mediji nedavno raspisali o njezinoj novoj ljubavi s 39-godišnjim redateljem s kojim je snimljena pri povratku iz jednog noćnog izlaska u Londonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene