krezuba ili?

Pjevačica privukla pažnju neobičnim detaljem: "Nedostaje ti zub? Što se dogodilo?"

Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (FOTO: Instagram)

Rita Ora napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Što joj se dogodilo?

Pjevačica Rita Ora privukla je nevjerojatnu pažnju svojih obožavatelja i to zahvaljujući neobičnom detalju u ustima. Rita je videom čestitala Božić svojim pratiteljima ne sluteći da će njezina čestitka pasti u drugi plan zbog neobičnog izgleda. Nekima se, naime, učinilo da pjevačici nedostaje zub.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Što se dogodilo. Izgleda da ti nedostaje zub?", zapitali su se iznenađeni fanovi koji snimku očigledno nisu pogledali do kraja. Da jesu vidjeli bi da pjevačica nije krezuba već je stavila zlatni zub kao ukras. Ritu srećom nije zadesila sudbina kolegice Nede Parmać koja je bez zuba ostala usred nastupa.

Britanska pjevačica samo je pokazala da je prava ljubiteljica kiča pa se tako osim zlatnim zubom ukrasila i šljokičastim sjenilom. Čini se kako u njezinom slučaju bez imalo pretjerivanja vrijedi ona poznata uzrečica "kad je bal, nek je masnekbal".

 

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene