Je li moguće?

Šok i nevjerica među Rihanninim fanovima: Pjevačica snimila video pa zapalila internet

Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) - 5 Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) +0 Rihanna (Foto: Instagram) Galerija

Rihanna je izgovorila vlastito ime na snimci za Vogue i šokirala obožavatelje.

Lijepa pjevačica Rihanna, jedna od najpopularnijih glazbenica proteklog desetljeća, za video britanskog Voguea izgovorila je svoje ime - i šokirala obožavatelje

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

Razlog za šok i nevjericu neočekivan je - ispada da smo svi više od 10 godina Rihannino ime izgovarali potpuno krivo. 

"Hello, British Vogue", rekla je na snimci pjevačica, a svoje je ime pritom izgovorila kao "Ree-Anna", a ne "Ree-Ah-Na", kako su je dosad mnogi nazivali. 

"Dakle, mi smo cijelo ovo vrijeme krivo izgovarali Rihannino ime?", zapitali su se njezini obožavatelji, a bilo je i komentara punih žaljenja i isprike. 

Najviše su se javljali Amerikanci koji Rihannino ime najčešće izgovaraju krivim izgovorom dok Britanci s tim nemaju problema. 

Njezini fanovi iz Ujedinjenog kraljevstva stoga su zaključili kako se slavna pjevačica baš zbog toga i preselila u London. 

"Samo mi pravilno govorimo njezino ime", zaključili su Britanci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im a bit late, but good morning y’all 😍 Happy Monday ❤️ #rihanna Comment your first emoji is your reaction 🔥🙌🏾

Objavu dijeli Rihanna (@rihannatodayofficial)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) +5 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Celebrity Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene