Zar već?

Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +0 Cindy Crawford (Foto: Getty) Galerija

Cindy Crawford i Rande Gerber proslavili 21. godišnjicu braka.

Jedna od naljepših i najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber proslavili su 21. godišnjicu braka, a početaka bračnog života prisjetili su se i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber (Foto: Instagram) Opa! Isklesanim i razgolićenim torzom ovaj je 57-godišnjak zasjenio svoju puno slavniju suprugu

57-godišnji Rande odlučio je objaviti fotografiju na kojoj mu tada mlađahna Cindy sjedi u krilu, dok je ona na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s vjenčanja.

"Nisam izabrao samo najljepšu djevojku na svijetu, izabrao sam djevojku koja je moj svijet učinila ljepšim. Sretna ti godišnjica, moj anđele", napisao je Rande, čiju fotografiju možete pogledati ovdje.

U međuvremenu je i Cindy napisala dirljivu poruku posvećenu suprugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Sretna sam što slavimo ovaj dan. Sretna ti godišnjica, Rande. Ne mogu zamisliti ovo putovanje s bilo kim drugim. Volim te", bila je romantična Cindy.

Cindy je u nedavnom intervjuu za Vogue otkrila kako je nakon toliko godina braka svom suprugu najljepša bez trunke šminke na licu.

"Moj suprug mrzi šminku, pa i čak kad je malo stavim, njemu je previše. Ali objasnila sam mu kako se žene šminkaju zapravo zbog drugih žena, a ne zbog muškaraca", izjavila je Cindy.

Ipak, priznala je kako danas i sama preferira manje šminke na licu nego kada je bila mlađa.

"Shvatila sam kako sam s godinama počela upotrebljavati sve manje šminke. Mislim da je važnija briga o njezi kože", zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Cindy je ovo drugi brak, od 1991. do 1995. godine bila udana za glumca Richarda Gerea, a za Randea se udala 1998. godine. Par je u braku dobio danas 19-godišnjeg sina Presleyja i 17-godišnju kćer Kaiju, koji se bave modelingom po uzoru na majku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +7 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Nekoć smo se divili njezinim oblinama, a sad ih više nema: Mlada glumica otkrila razlog svoje mršavosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene