Slažete li se?

Rihanna se omotala u čipku od glave do pete, pogledajte fotke zbog kojih su joj poručili da je najljepša trudnica na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je snimila naslovnicu za Vogue za koji je pozirala u čipkastoj kreaciji, a o fotografijama se ne prestaje pričati.

Otkako je objavila vijest da čeka svoje prvo dijete, Rihanna se ne prestaje pojavljivati u razgolićenim i provokativnim izdanjima, a njezine fotografije koje je snimila za američko izdanje magazina Vogue sve su ostavile bez teksta.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

34-godišnja Rihanna pozirala je odjevena u crveni čipkasti kombinezon, a fotografiju je podijelila i na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 126 milijuna pratitelja koji ju ne prestaju hvaliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

"Prekrasna si", "Legenda", "Ovo je odlično", "Vrištim", "Ikona", "Goriš", "Oduzimaš dah, apsolutno", "Najljepša si trudnica na svijetu", "Ovo je fotografija koju smo trebali vidjeti", "Izgledaš kao milijun dolara", pohvalili su je obožavatelji.

Rihanna je i novost o prinovi koju čeka sa sa svojim partnerom Asapom Rockom, objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje je tada obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh koji je do tada uspješno krila nekoliko mjeseci.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +1 David Beckham (Foto: Instagram) Zanimljivosti Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene