Preslatki su!

Godinama skrivao da je gay, a sada objavio fotografiju kćeri i 13 godina mlađeg partnera

Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Getty Images) Ricky Martin (Foto: Getty Images) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Getty Images) Ricky Martin (FOTO: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +2 Ricky Martin (Foto: Instagram) Galerija

Ricky Martin je s obožavateljima podijelio prvu fotografiju kćeri Lucije.

Ricky Martin 90-ih je godina slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Svojim glazbenim hitovima osvajao je top ljestvice, a uz to i srca obožavateljica. Sve do jednog dana, točnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

No ovih dana je ponovno raznježio mnoge i to prvom objavom svoje 7-mjesečne kćeri Lucije na društvenim mrežama. Ona na fotografiji pozira u krilu Rickyjeva 13 godina mlađeg partnera Jwana Yosefa odjevena u preslatki ljetni kompletić.

"Svjetlo mojih očiju", napisao je 47-godišnji Ricky je uz fotografiju, koju je na svom profilu na Instagramu podijelio i Jwan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Lucia je rođena 24. prosinca prošle godine, točno na Rickyjev rođendan.

"Presretni smo možemo objaviti da smo postali roditelji predivne i zdrave djevojčice Lucije Martin-Yosef. Ovo je posebno razdoblje za nas i jedva čekamo da vidimo kamo će nas ova zvjezdana beba odvesti. Njezino dvoje braće, ja i Ricky zaljubili smo se u nju", izjavio je Jwan prilikom njezina rođenja.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako se par u tajnosti vjenčao, a Jwan se brine i o blizancima koje je Rickyju 2008. godine rodila surogat majka.

Latino zavodnik za kojim su ludjele žene diljem svijeta dugo je skrivao da je gay, a zanimljivo je kako je čak 14 godina bio u turbulentnoj vezi s meksičkom TV zvijezdom Rebeccom de Albom. Kada se 2000. godine počelo spekulirati o njegovoj seksualnosti, glazbenik je sam dodatno potpalio glasine kada je u intervjuu za The Mirror izjavio sljedeće: "Mislim da nikome ne trebam otkrivati jesam li gay ili nisam ili s kim sam spavao, a s kim nisam."

Tek desetljeće kasnije, Ricky je javno priznao svoju seksualnu orijentaciju. "S ponosom mogu reći da sam homoseksualac. Vrlo sam sretan što sam to što jesam. Godine u tišini učinile su me samo još snažnijim te pokazale kako prihvaćanje dolazi iznutra. Ta mi je istina dala snage za emocije za koje nisam niti znao da postoje", otkrio je tada.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +3 Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Celebrity Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene