Znamo tko će glumiti

FILM SE VRAĆA Sjećate se kultnog 'Prljavog plesa'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eleanor Bergstein, koja je napisala scenarij za originalni film, a stoji i iza uspješnog mjuzikla "Dirty Dancing" zadužena je za manje preinake u scenariju.

Nekadašnja pjevačica ženske grupe "Pussycat Dolls" Nicole Scherzinger na Twitteru se pohvalila da će se pridružiti glumačkoj postavi filma "Prljavi ples", remakeu istoimene uspješnice iz 1987.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Tridesetsedmogodišnja američka pjevačica, plesačica, model i glumica porijeklom s Havaja utjelovit će plesnu partnericu Johnnyja Castlea, Penny koju je prije trideset godina glumila Cynthia Rhodes, piše Hollywood Reporter.

Johnnyjeva uloga dodijeljena je glumcu i plesaču Coltu Prattesu, a uloga Baby Houseman glumici Abigail Bresling.

Trosatni remake režirat će Wayne Blair, u glumačkoj je postavi i Debra Messing, a datum početka snimanja još nije poznat.

Eleanor Bergstein, koja je napisala scenarij za originalni film, a stoji i iza uspješnog mjuzikla "Dirty Dancing" zadužena je za manje preinake u scenariju. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene